Exploration Workshop 2019

Ești tânăr și crezi că poți schimba lumea? Păstrează acest sentiment și vino la Exploration Workshop. Fă primul pas pentru o schimbare. Ce poate fi mai provocator decât să-ți spună cineva că poți face un film în cinci zile? Nu, nu e simplu. E greu, e epuizant, dar e posibil! Și mai mult decât atât, e fascinant, e creativ, e motivant, e emoționant! E un program intensiv în care înveți despre cum să faci un film, în timp ce faci un film!

Teoria contează, dar practica te învață în egală măsură. Împreună cu tutorii acestui workshop vei afla câteva noțiuni de bază ale filmului documentar, iar apoi vei plonja direct în realizarea unui scurt documentar. Este un workshop în care implicarea ta contează, ideile tale sunt puse în aplicare, iar schimbarea poate fi făcută de fiecare.

Într-un timp foarte scurt vei învăța foarte multe nu numai despre film,dar și despre tine, despre limitele tale, despre puterea ta de convingere, despre cum poți comunica cu oamenii, despre curaj, îndrăzneală și creativitate.

Aplică la Exploration Workshop pentru că lumea e în permanentă schimbare. Fii parte din ea!

Nora Agapii

Vei explora limitele tale sub îndrumarea Norei Agapi, director de imagine al mai multor documentare care au cules lauri la festivaluri europene de top – Berlin, Rotterdam, TIFF etc. – printre care „American Oasis”, „Decoding Dacia”, „Off the Beaten Track”, „Forest of Crocodiles”, „Low Cost”, „Leaving Transylvania”). Are, de asemenea, o bogată experiență ca fotograf: colaborează cu agenția Corbis, a avut lucrări publicate în reviste importante precum: National Geographic, Sunday Times, Cosmopolitan, Elle, FHM si 4WD. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematrografică din București și master în Artele Digitale la Universitatea din Atena, Nora este membră a Romanian Society of Cinematographers (RSC). „Timebox” este ultimul său film , care la moment se află în circuitul festivalurilor.

Detalii:

  • Limba de predare: română
  • Termen limită pentru aplicații: 1 august 2019
  • Acces: gratuit
  • Nivel: începători
  • Număr de participanți: 12-15

Grup țintă: tineri din regiunea Cahul, prioritate având tinerii din grupuri dezavantajate

Criterii de selecție:

  • Vârstă: 16+
  • Naționalitate: Republica Moldova

Cum aplici?

Documentele cerute sunt următoarele:

  • un rezumat al CV-ului (maxim o pagină);
  • formularul de participare, de completat în română.

For more information please contact: lab@moldoxfestival.com

Aplica acum